iOS Kayako Mobile iOS - Can't login to helpdesk

Discussion in 'Kayako Mobile' started by Mako77, Mar 22, 2012.

  1. Mako77

    Mako77 Member

    Hi,

    I have downloaded the mobile was really happy and excited and then.....I enter my password and it says its incorrect. I have quadruple checked this and its the correct password. I can log into the helpdesk perfectly fine through web page...?

    Thanks

    Ed
     
  2. Gary McGrath

    Gary McGrath Staff Member

    What version of kayako are you running?

    Gary
     
  3. Kevin Imel

    Kevin Imel New Member

    http:// or https:// That is what hung up a lot of my staff with the WinMo and Android apps
     
  4. LightPath.it

    LightPath.it Member

    We had a problem with one of our staff earlier on. They too could login via the web page and they triple checked their password as they were typing it in. I believe the issue is down to them having extended characters in their password. In particular they had a + in it. We are using Loginshare to authenticate too, so I am not sure if that had something to do with it. When I reset their password to something a little less complex they were able to login fine. Hope this helps in some way.

    Martin
     
  5. Mako77

    Mako77 Member

    Hi,

    Yes its extended charaters which is annoying. It this because the app is not using utf8 ?? Is this fixable ?

    Thanks

    Ed
     
  6. Marcel Trapman

    Marcel Trapman iOS Developer Staff Member

    No, the app supports UTF-8.
    I will check this to see where it comes from.
     
  7. dobo

    dobo New Member

    Same issue here, any progress on this. Updated Fusion to version 4.40.986 so we could start using both the iOS and Android versions of the apps. Also using Loginshare, have no issues connecting from Android, nothing but "invalid username or password (attempt: x/3)" messages on iOS.
     
  8. Marcel Trapman

    Marcel Trapman iOS Developer Staff Member

    It is one of the things on the list.
    An update will be available soon.
     
  9. Fred D

    Fred D New Member

    yea same issue here, our main Administration password has special characters as well and couldn't login with it. So I created a temp account with "password01234" and logged in right away
     
  10. Jamie Edwards

    Jamie Edwards Chief Limey Staff Member

    We've identified the problem for this and it will be fixed in the next helpdesk (and Kayako Mobile) update
     
  11. spdhosting

    spdhosting New Member

    was this issue fixed in the latest build (4.40.1079)?,
    i could't find an answer on the change-log.
     
  12. Jamie Edwards

    Jamie Edwards Chief Limey Staff Member

    No, it is coming in the next :)
     
  13. Mako77

    Mako77 Member

    Hi,

    The new version seems to be different. Its not complaining about the password error anymore now just says 'Connection Error' The returned data could not be interpreted please try again!

    Ed
     
  14. Jamie Edwards

    Jamie Edwards Chief Limey Staff Member

    Are you using a + in your password? If you are, please remove it - this needs to coincide with a helpdesk update due any day now. If you're not, please do a 'contact Kayako support' from settings
     
  15. Mako77

    Mako77 Member

    Hi,

    My mistake it is working now in the latest update......woohoo!

    I use a proxy server but Apple unfortantly good at design not so great at coding the basics. Can't wait for Windows 8 phones. Anyway, thats a side point.

    Thanks

    Ed
     

Share This Page