MAJOR Error

Discussion in '(Archive) Product related' started by servers4me, Feb 4, 2006.

  1. servers4me

    servers4me New Member

    Hi

    I saw someone had managed to fix this problem, but they didnt say how, i get the following when trying to connect using LiveResponse:

    Kayako LiveResponse Event Log
    Created: 04/02/2006 21:55:18

    04/02/2006 21:54:26 An error occurred while attempting to communicate with the server:


    Received unexpected response from server (invalid header)!

    Data: (<br /> <b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>/home2/anderhos/public_html/support/modules/livesupport/functions_livesupport.php</b> on line <b>910</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/anderhos/public_html/support/modules/livesupport/functions_livesupport.php:910) in <b>/home2/anderhos/public_html/support/includes/functions.php</b> on line <b>2557</b><br /> compressed;f2d69600946ea9e9e4213f40fce33bf6;16050ff2865adebe28684ccc0f1a2bcb;1130;4234;x^åXMsÛ6=§3ý¬Oí!”HI”T3Î8©3õÔñdb§=dr€HP„8)
    04/02/2006 21:54:45 An error occurred while attempting to communicate with the server:

    Received unexpected response from server (invalid header)!

    Data: (<br /> <b>Warning</b>: Invalid argument supplied for foreach() in <b>/home2/anderhos/public_html/support/modules/livesupport/functions_livesupport.php</b> on line <b>910</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home2/anderhos/public_html/support/modules/livesupport/functions_livesupport.php:910) in <b>/home2/anderhos/public_html/support/includes/functions.php</b> on line <b>2557</b><br /> compressed;d94ea60cc5165b440ee13a48ca15b9c6;9071377bd5f9455a3f83612879d25cba;1127;4234;x^åXÁrÛ6=§3ýÖ§öJ¤(J¬gœÔ™zêz2µÓ29@$(aB)

    Also when i try and connect it says someone is online in the client side but it says all departments are offline

    Any Help would be appreciated.


    Regards


    Jamie
  2. ditlev

    ditlev New Member

    I have the exact same error now - did you get a resolution to this issue?

    thanks
  3. njean

    njean New Member

    Same error here, I opened a ticket but after a few replies it's been forgotten...
  4. SteveLV702

    SteveLV702 Kayako Guru

    I get the same error message everytime I open LiveResponse but I just click on File > Login > Company and it then works fine.
  5. Jamie Edwards

    Jamie Edwards Chief Limey Staff Member

    What version of the Client Application and SupportSuite are you running?
  6. njean

    njean New Member

    Version 3.1.1.24 STABLE

    Ref. Ticket # OGA-789787

Share This Page